die MaturaStreich

 

igår var abina sista dagen i skolan och härjade omkring - anna på fotot till höger :)

Sommar och 25 Gradervi har varit ganska mycket ute med shorty nu när det har varit så fint väder.. varje dag

Wien med Christian

 

vi var idag i wien med christian. först på ett café i hoffburg, sen på sissi muséet och så var det ren middagstid.. så vi gick på en restaurant i 1. Bezirk (en pizzeria) och så kom vi hem med tunnelbana och buss. det började plötsligt regna så jag tog inte så mycket foton där ute och i muséet fick man inte ta foton..

My fair Lady - med Christian i Volksoper !!vi klädde oss i svart vitt för musikalen, över 80% var klädda så.. fast det är sommar och allt så hade alla kvinnor svart kjol eller klänning och männen kostym. jag lånade en kjol från anna, tog mina svarta klackskor, en svart 3/4 armad svart blus och en grå zara-tröja + annas beagea longchamp väska. christian hade ett par fina svarta byxor, en svart långärmad blus och en grå bomulls väst. musikalen var helt fullsatt så som tur hade vi så otroligt bra platser, den loagen som var längst bort från scenen så att man såg bäst. det var jättefint och bekvämt. det var i wolksoper dit man kommer med U6 så christians mamma förde och hämta oss från simmering. från simmering tog vi U3 till westbahnhof och därifrån U6 till volksoper, währinger strasse..

1. Bezirk med Christian

 

foton från christian framför den berömda brunnen i närheten av stephans kyrkan ...
vi var i wien och tog ut biljetterna för my fair lady - musikalen och gick lite längs kärnterstrasse och kom sen hem med tunnelbana till simmering och christians mamma hämtade oss från simmering

Annas studentdräkt

   

min kamera har något fel och jag försökte ta flera foton men det kom alltid något vitt på bilden, för ett tag sen var där alltid en svart fläck men den är nu borta.. här är i alla fall anna sista morgonen påväg till skolan för att ha muntlig examen (i en snygg vit byxdräkt, en svart kort jacka som hon på kvällen när hon går ut kan ta bort, svart klackskor)

christians rumfotot till vänster: christian i hans brors bädd, på högra sidan ser man dörren in till rummet
fotot till höger: när man kommer in i rummet ser man christians bädd såhär på vänster sida

Schwechat Hallenbadförra veckan var vi med christian i schwechat simhall och simmade.. och efteråt hämtade christians mamma oss och vi åkte till mc donalds. så prövade vi de nya wrapsen i mc donalds, med krispig kyckling i och vi delade en portion pommes

RSS 2.0